Penthouse

De zesde etage biedt de exclusieve toegang tot een riant penthouse van 140 m2 met rondom een dakterras van circa 150 m2.

Vanaf het penthouse heeft u rondom een buitengewoon uitzicht over Druten. U kijkt van de brug over de Waal in Tiel tot aan de nieuwe brug in Nijmegen en voorts weer diep Brabant in. Op de naastgelegen pagina ziet u een aantal foto’s van de omgeving die vanaf de hoogte van het penthouse zijn gemaakt.

Afwerking

De afwerking is in de basis gelijk aan die van de andere appartementen met dien verstande dat er ruimere stelposten voor tegelwerk en sanitair zijn, terwijl er in principe en mits dat binnen redelijke grenzen blijft, ook ruimte is om de afwerking tot in detail aan te passen aan uw wensen. Praat daarover met de makelaar en dan komen we zeker bij elkaar.

Overigens zijn ook deze woningen uitgevoerd met een zogenaamde laag-temperatuur vloerverwarming. Dit is duurzaam en vooral ook erg comfortabel voor de gebruiker.
De verwarming wordt per woning centraal bediend, maar ruimten zoals de slaapkamer kunnen desgewenst door de bewoner zelf worden afgesloten van het systeem middels zone-regeling.

Grote dubbele garage op de begane grond

Voor dit penthouse is een grote dubbele garage op de begane grond gereserveerd. De enige afgesloten garage met eigen roldeur en toegangsdeur, maar ook met een eigen verbindingsdeur naar de hal van het trappenhuis.

Zonne-energie

Bij het appartement hoort standaard een zonne-energiecentrale met circa 17 m2 zonnepanelen. U kunt daarmee (afhankelijk van uw gebruik) een groot deel van uw energiebehoefte (elektriciteit) opwekken, zeker in de zomer.

Impresssie Penthouse

Penthouse Citadel Poort van Druten