Driekamerappartementen

Driekamerappartementen

Het driekamerappartement kent een logische en prettige indeling. De berging, het toilet en de meterkast liggen aan de entreehal. De keuken ligt centraal in het appartement, waardoor deze zicht biedt op de open en lichte woon-kamer. Gezellig voor interactie en handig voor TV of muziek op de achtergrond.

Twee of drie kamers

Een alleenstaande, een senior echtpaar of een twintiger, iedereen heeft zo zijn eigen woonwensen. Standaard wordt elk appartement met twee slaapkamers uitgerust, maar u heeft de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs een derde kamer te realiseren. Ook kunt u tegen een geringe kostprijsvergoeding het formaat van uw slaapkamer aanpassen (zie daarvoor de verkooptekeningen).

Ruime badkamer

De badkamer kent een ruime opzet met verschillende inrichtingsmogelijkheden. U heeft de mogelijkheid een bad te plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om de wasmachine en droger niet zoals standaard het geval is in de berging te plaatsen, maar in de badkamer. Het tweede toilet in de badkamer is standaard. Het ligbad is optioneel.

Veel lichtinval en een weids uitzicht

Het appartement heeft veel lichtinval door de grote hoeveelheid raampartijen van vloer tot plafond, bestaande uit zogenaamde Franse balkondeuren (naar binnen openslaande dubbele, nagenoeg kamerhoge deuren).

Door de ronde vorm van de toren en open situering is er vanuit elk appartement een weids uitzicht. Dit is uitzonderlijk in vergelijking met andere appartementen in het centrum. De hoogte van de toren draagt hier ook aan bij. Overigens ondervindt u van de ronde vorm binnenin de appartementen geen hinder, omdat de muren aan de binnenzijde recht zijn afgewerkt.

Balkon

Elk appartement heeft een klein balkon (circa 2 m²), voldoende om bijvoorbeeld één of twee stoeltjes neer te zetten en een frisse neus te halen. Omdat ook het balkon is uitgevoerd als zogenaamd Frans balkon biedt deze oplossing een goede mogelijkheid om half binnen, half buiten uit de wind in de zon te zitten, maar ook om de kamer(s) door te luchten of om tegen de reling aan te leunen en naar buiten te kijken. Bij de grotere appartementen kan de buitenruimte desgewenst vergoot worden door een loggia (inpandige uitbreiding) of twee balkons samen te voegen.

Luxe: vloerverwarming

Mede als gevolg van toenemende duurzaamheidseisen is de omgang met warmte (opwekking, behoud, wegvloeiing) een belangrijk aspect. Vloerverwarming is een zogenaamde laag-temperatuurverwarming. Dit is duurzaam en vooral ook erg comfortabel voor de gebruiker. De verwarming wordt per woning centraal bediend, maar ruimten zoals de slaapkamer kunnen desgewenst door de bewoner zelf worden afgesloten van het systeem middels zone-regeling.


Voorbeeldplattegronden

Driekamerappartement Ravelijn    Driekamerappartement Redan en Escarp    Driekamerappartement Glacis